Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


До дня Української Державності

В Україні з’явилося нове свято – День української державності. 1 червня Верховна Рада України встановила 28 липня святковим днем в Україні – День української державності.
Україна – країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи.
З нагоди цього святкового дня Державним підприємством «Димерське лісове господарство» було проведено урочисте підняття Державного прапора на адмін. будівлі лісгоспу та інші заходи, спрямовані на виховання поваги до державних символів України. Також відбулись урочисті збори та проведено церемонію покладання квітів до пам'ятників загиблих учасників АТО та учасників заходів щодо гарантування національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації на території України.
Тож прийміть наші найщирі вітання з нагоди цього свята, адже  найважливішим і найпотрібнішим побажанням для нас сьогодні є побажання миру. Нехай на нашій землі засяє сонце злагоди, достатку і процвітання, а небо над Україною завжди буде яскраво блакитним і безхмарним!
Щиро зичимо Вам родинного щастя, міцного здоров’я, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства.
Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас. Тому, хочемо побажати, щоб кожен українець, в першу чергу почав з власної незалежності! 
Майбутня доля України залежить від єдності та порозуміння, свідомих кроків та невтомної праці наших громадян. Нехай мрія про світле майбутнє і розвиток нашої Батьківщини окриляє на нові звершення в ім’я незалежної процвітаючої держави.