Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


Лісокультурна кампанія 2019 року триває

Одне з приорітетних завдань працівників ДП «Димерське лісове господарство» –це створення високопродуктивних лісових насаджень

В осінню пору року в Державному Підприємстві «Димерське лісове господарство» триває лісокультурна кампанія 2019 року, впродовж якої буде використано кожну погожу днину для проведення лісокультурних робіт.

Згідно проведеної інвентаризації лісових розсадників, лісівники ДП «Димерське лісове господарство» в повному обсязі виконують план вирощування сіянців і забезпечені відмінним посадковим матеріалом для весняної лісокультурної кампанії 2020 року.

В лісових розсадниках лісгоспу вирощено 3,3 млн. шт. високоякісного посадкового матеріалу . Найбільші об’єми вирощених сіянців в Шевченківському, Литвинівському та Руднянському лісництвах.

Для подальшого вирощування посадкового матеріалу заготовлено 7400 кг насіння.

Лісівниками лісгоспу в весняно-осінній період створено лісових культур на площі 242 га. Проведено доповнення лісових культур 290 га. Підготовлюється грунт під лісові культури на наступний рік.

За цими цифрами стоїть клопітка праця лісової охорони лісгоспу- сумлінного та працьовитого колективу , який наполегливо працює для створення високопродуктивних лісових насаджень та раціонального не виснажливого використання наявних ресурсів.