Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


Привітання до Дня Покрови Пречистої Богородиці та Дня Українського козацтва

14 жовтня Вітаємо українців з потрійним святом – світлим Днем святої Покрови Пречистої Богородиці , з Днем Українського козацтва та із Днем захисника України !
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!»
      У цей день ми вітаємо усіх мужніх чоловіків , захисників України , які відчувають себе козаками. Це справжнє свято мужності й самовідданості , свято лицарства , якими володіють справжні оборонці, визволителя й захисники України, водночас цей день – уособлення свята  усіх чоловіків. 
       Вітаємо людей , котрі відстоюють цілісність нашої країни, захищаючи кожного з нас , тих хто служить у Збройних силах України, а також інших підрозділах , спрямованих на захист України.
           Нехай у Вашому домі завжди буде тепло і затишно, а Ваше сімейне вогнище зігріває любов. Будьте щасливі, життєрадісні, благочестиві й вірні. Від усього серця бажаємо міцної віри, любові та здоров’я. Щоб мирські турботи не дали Вам зійти з шляху істиного, а покров і захист, який дала нам сама Пресвята Богородиця , нехай оберігають нас і наше  життя і рятують від бід і напастей.