Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


До дня пам'яті та примирення і дня Перемоги

Усе більше віддаляються від нас грізні роки Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними – їх не стерти ні з пам’яті народної, ні з найтрагічніших сторінок світової історії.
Вшановуючи ветеранів війни, безумовно, усвідомлюєш, що без їхнього подвигу не було б ні сучасної Європи, ні нашої України.
Гірку ношу болю й страждань сповна довелося винести нашому народові. Страшною ціною дісталася нам Перемога: за роки війни Україна втратила понад сім мільйонів своїх синів та доньок.
Учасники Великої Вітчизняної війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян – і сьогодні ще є серед нас. Та, на жаль, з кожним роком їх – живих сторінок історії – залишається усе менше. І вже досить скоро настане час, коли останній солдат Великої Вітчизняної  залишить нас, а разом з ним  у спогади відійде ціле покоління. Тим більшою увагою і любов’ю ми повинні оточити наших дорогих ветеранів.  
Ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість, і вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам.
«Там, де пролилась людська кров - зацвітають маки», - йдеться у народних піснях… Нехай же на українській землі квіти цвітуть лише під мирним небом і особливо сьогодні, коли неждані вороги посягають на нашу землю, на честь і гідність українського народу. 
Сьогодні в цей світлий і святий для всіх нас день хочеться звернутись до  ветеранів, учасників бойових дій, трудівників тилу, солдатських вдов! Бо є велике бажання від усієї душі привітати всіх вас, ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги! Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня пам’яті і примирення та Великої Перемоги над нацизмом у Європі!
Здоров’я вам, благополуччя, родинного тепла і довгих мирних років життя у квітучій Україні!
Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Великої Вітчизняної, і слава та земний уклін живим ветеранам війни!