Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


Семінар-нарада"Про інформаційну політику, розробку і впровадження стратегії з комунікацій, доступність інформації, пошук цільової аудиторії та каналів комунікації"

Про інформаційну політику, розробку і впровадження стратегії з комунікацій, доступність інформації, пошук цільової аудиторії та каналів комунікації, роботу зі ЗМІ, співпрацю з журналістами, лідерами думок та представниками ОТГ, а також про важливість просвітницького напрямку роботи говорили сьогодні на нараді з представниками державних лісогосподарських підприємств Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства та ДП "Укрдержліспроект".
Нарада розпочалася з вітального слова заступника начальника управління ОЛЕКСАНДРА ЦЮЦЮРИ та головного спеціаліста АУРІКИ МАЛІНОВСЬКОЇ, а спікерами сьогодні були:
ЛЮБОВ ПОЛЯКОВА - завідувач сектором міжнародних відносин, науки та зв'язків з громадськістю Держлісагентства презентувала присутнім основни комунікаційної стратегії - чітко спланованого стратегічного підходу щодо впровадження комунікацій із ресурсами та часовими рамками.
ВАЛЕНТИН КОЛЄЧКІН - прес-секретар Держлісагентства підкреслив те, що даний напрямок роботи наразі потребує максимальної уваги та концентрації сил, на чому постійно наголошує заступник голови Держлісагентства ВОЛОДИМИР БОНДАР та про основні аспекти з висвітлення інформації на офіційних сайтах і сторінках в соцмережах, а також про те, як реагувати на критику та негатив в мережі Інтернет.
МАРІЯ БАБИЧ - журналіст, прес-секретар Товариства лісівників України розповіла присутнім про аспекти та проблемні питання інформаційної політики, а також про організацію та проведення конкурсу з кращого висвітлення лісової тематики, що має на меті популяризацію та підвищення рівня поваги до професії лісівника.
ЮРІЙ МАРЧУК - Голова Товариства лісівників України - доступно та інформативно про лісову політику та нормативно-правові акти (проекти), що приймалися або, які намагалися "проштовхнути" популісти протягом останніх років та наслідки їх прийняття для лісової галузі.
Захід пройшов на найвищому рівні в форматі діалогу, всі бажаючі задавали питання, отримували відповіді, дискутували, ділилися досвідом та розповідали про проблеми, з якими стикаються під час роботи.
Дякуємо спікерам за змістовний та важливий інформаційний матеріал, а всім учасникам за активність.