Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


Скромна праця лісівників створює щастя для наступних поколінь

Ліс-це одвічна симфонія природи та справжній скарб нашої землі. Значення лісу у житті людини дуже важливе , тому збереження та примноження лісів першочерговий обов’язок всіх, хто пов’язаний з цією благородною справою. Адже від професійної, невтомної та самовідданої праці лісівників залежить збереження зеленого багатства.
Сьогодні багато хто сприймає ліс як об’єкт, яким варто тільки любуватись чи використовувати для своїх цілей , не розуміючи , що ліс –це цілий комплекс господарських робіт з висівання , садіння, обполювання ,прочищення, охорони тощо. В лісі працюють професіонали-люди, які дуже люблять ліс, але розуміють , що без втручання людини він може просто загинути.
Перед лісівниками стоять великі і складні завдання-створення лісових насаджень. Вирощення лісу-надзвичайно важка праця, як і будь-яка. Її результати майже недосяжні віку тих, хто садить і плекає це зелене диво планети-український ліс. З цим успішно справляються лісівники ДП «Димерське лісове господарство».
Щороку, у третю неділю вересня , відзначають професійне свято працівників лісового господарства , лісової та деревообробної промисловості- День працівника лісу.
Лісу потрібен мудрий, дбайливий і виважений господар. І завдяки лісівникам лісгоспу, їх невтомній праці , наполегливості та професійності відданих своїй справі людей , створюються та примножуються наші ліси.
Кожен член колективу Державного Підприємства «Димерське лісове господарство» усвідомлює свою важливу місію, а тому прагне якнайкраще виконати покладені на нього обов’язки.
У наших трудових здобутках заслуга всього трудового колективу. З нагоди нашого професійного свята хотілось би відмітити лісничого Шевченківського лісництва - Богдана Петришина, лісничого Руднянського лісництва Олександра Токового, лісничого Дніпровського лісництва Ігоря Гарбара ; помічника Дніпровського лісництва Василя Богдашенко, які вже кілька років поспіль йдуть у числі кращих підрозділів нашого підприємства. Старанною та продуктивною роботою  показали себе майстри лісу : Сергій Гребенюк (Шевченківське лісництво), Микола Казмирік (Руднянське лісництво), Петро  Омельченко (Катюжанське лісництво), Надія Дмитренко та Олександр Дрозденко (Литвинівське лісництво), Віктор Меланіч (Кам’янське лісництво), Михайло Іващенко (Ясногородське лісництво) ; тракторист Сергій Коваленко (Кам’янське лісництво) .
У дружньому колективі ДП «Димерське лісове господарство» вже давно зберігається традиція наступності поколінь і працюють цілі сімейні династії лісівників , бо любов до лісу прививається змалку.
Від нашої професійної, невтомної та самовідданої праці залежить збереження лісу, його відновлення та ефективне використання. Дбаючи про розвиток лісового господарства, колектив і надалі буде впроваджувати новітні природозберігаючі технології, щоб залишити у спадок нащадкам насправді зелену планету.
Тож, зі святом нас, дорогі лісники! Хай наша праця примножує зелене багатство нашого краю!