Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


Лісокультурна кампанія триває

У ДП « Димерське лісове господарство» у розпалі весняна лісокультурна кампанія.
На цей період висаджено 165 га лісових культур , проведено доповнення лісових культур на площі 80 га , створено плантацій новорічних ялин  на площі 1,0 га, висіяно лісорозсадників на площі  0,55 га .
Працівниками лісгоспу разом з учнівською молоддю та громадськістю  висаджено 1700 тис. шт  посадкового матеріалу. Весь посадковий матеріал вирощений у тимчасових розсадниках і коробах. Лісгосп  забезпечений якісним посадковим матеріалом в необхідному асортименті і його кількість достатня для створення та доповнення лісових культур на запланованих площах. 
Держлісгосп  прикладає  зусилля , щоб в стислі агротехнічні терміни провести лісокультурну кампанію. Слід  відмітити колектив Дніпровського лісництва (лісничий Гарбар І.А.), який  найкраще стартував у весняній лісокультурній кампанії, є лідером за обсягом  виконаних весняних лісокультурних робіт.
Руками лісівників , руками  наших земляків  дбайливо висаджуються  сосни, дубки, берізки  щоб через  десятки років стати справжньою окрасою нашого краю.