Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


Пожежонебезпечний період вже скоро

На виконання наказу Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства № 9 від 25.01.2021р., комісією в складі: завідувача сектором охорони та захисту лісу Київського обласного та м.Києву управління лісового та мисливського господарства Дмитрук С.М., головного лісничого ДП «Димерський лісгосп» Лінкевича М.М.,  проведено вивчення стану готовності підприємства до пожежонебезпечного періоду 2021 року. Вивченням  встановлено, що загальна площа лісового фонду становить 30,8 тис. га, з них хвойні насадження 69%, територія характеризується 2,38 класом пожежної небезпеки. В складі підприємства функціонує 6 пунктів зосередження протипожежного інвентарю та 1 ЛПС - 2 типу.

На випадки виникнення великих лісових пожеж лісогосподарським підприємством опрацьовано мобілізаційно-оперативний план. Уточнено розрахунки сил та засобів пожежогасіння.


На випадки виникнення лісових пожеж опрацьовано заходи  взаємодії та взаємо інформування щодо попередження своєчасного виявлення та ліквідації лісових пожеж .

У відповідності до проектів протипожежного устрою лісів на підприємстві в ДП „Димерський лісгосп”  протягом сезону було організовано роботу  лісової пожежної станції, у складі якої утримується 3 пожежних автомобілі ЗИЛ-131-одна шт. та ЗИЛ-130- два шт., пожежний модуль УАЗ 390945.