Філія "Димерське лісове господарство"
ДП "Ліси України"
Меню

Новина

Наступна новина >
< Попередня новина


Привітання з Днем працівника лісового господарства

Колектив ДП « Димерське лісове господарство» щиро вітає усіх, хто пов'язав свою долю з лісом , з професійним святом – Днем працівника лісу!
           День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначаєтеся золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу. 
          Один з класиків писав «Слово героя поета у порівнянні з заслугами лісівників блідне, скромна праця лісівників створює  Щастя наступних поколінь». 
          Тож шановні працівники лісу!  Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.
          Святкуючи разом з Вами, бажаємо  щоб це свято принесло у Ваші  домівки щастя, добро і надію на краще майбутнє. Щиро зичимо , благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля. Всім святкового настрою, удачі  і здоров'я.  Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне Майбутнє України.